Valitaan
vapaus

Nato-jäsenyyden myötä siirrymme pysyvästi osaksi länttä. Natossa ja EU:ssa Suomen tulee ottaa aktiivinen ratkaisijan rooli.

Me voimme tarjota keinoja mennä eteenpäin, oli kyse sitten globaalista turvallisuudesta tai taloudellisesta kasvusta – siispä vähemmän valitusta, enemmän ratkaisuja. Suomi on osana puolustamassa demokratiaa ja läntisiä yksilönvapauden arvoja.

Suomen sisäisestä turvallisuudesta pitää huolehtia yhtä hyvin kuin ulkoisesta. Syrjäytymisen ehkäisyyn ja ylisukupolvisen huono-osaisuuden katkaisemiseksi tarvitaan parempia keinoja.

Suomen pitää olla varautunut sekä huipputekniikalla että koko kansan sivistyksellä kyber- ja hybridisodankäynnin ja rajaturvallisuuden uhkiin.

Voimakkaasti velkaantunut isänmaa vaarantaa taloudellisen itsenäisyyden. Meidän poliitikkojen vastuulle kuuluu julkisen talouden tasapainottaminen, jotta voimme pelastaa tärkeimmän: palvelut. Tarvitsemme paljon uutta kasvua ja uusia osaajia joka alalle.

Meillä on hyvä, puolustamisen arvoinen maa, joka on paras kaikille suomalaisille ja Suomeen muuttaville. Tehdään siitä vielä parempi!

Valitse
edistys.

Anniina Iskanius, eduskuntavaaliehdokas 2023, Helsinki, Kokoomus