Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä henkilötietoja Anniina Iskaniuksen viestintä- ja markkinointirekisteriin kerätään ja miten niitä käsitellään. Tietosuojasi on meille tärkeä. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, voit aina olla meihin yhteydessä.

Kuka on rekisterinpitäjä ja mihin voit olla tarvittaessa yhteydessä?

REKISTERINPITÄJÄ: Paremman Kehityksen Tuki ry (Anniina Iskaniuksen tukiyhdistys)
OSOITE: Vanhaväylä 33 E, 00830 Helsinki
PUHELIN: +358 505993930
E-MAIL: anniina@anniinaiskanius.fi

Mitä henkilötietoja käsitellään ja miksi?

Käsittelemme seuraavia sinulta saamiamme henkilötietoja:

  • Nimi
  • Yhteystiedot
  • Asuinalue
  • Osallistumishalukkuus vaalityöhön
  • Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Tilaisuuksiin saapuvilta henkilöiltä keräämme lisäksi seuraavia tietoja:

  • Tieto ruoka-allergioista

Henkilötietoja käytämme Anniina Iskaniuksen ja Anniina Iskaniuksen tukiyhdistys Parempi Kehitys ry:n viestintä­än sekä kampanjointi- ja markkinointitoimenpiteisiin. Ruoka-aineallergioista keräämme tietoa tarjoiluita varten.

Käsitellyt henkilötiedot on kerätty sinulta itseltäsi, ja käsittelemme niitä antamasi suostumuksen perusteella. Tilaisuuden tietojen käsittelyä voidaan jatkaa kampanjointi- ja markkinointitarkoituksiin, mikäli osallistuja on antanut tähän suostumuksensa.

Kuka tietoja käsittelee ja siirretäänkö niitä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Henkilötietojasi käsittelee ensisijaisesti Anniina Iskanius sekä Parempi Kehitys ry:n toimijat. Lisäksi henkilötietoja voivat käsitellä Anniina Iskaniuksen nettisivujen ylläpitoon osallistuvat henkilöt.

Uutiskirjeiden lähettämisessä saatamme käyttää yhdysvaltalaista MailChimp-sähköpostipalvelua. Lisäksi henkilötietoja saatetaan väliaikaisesti käsitellä Googlen palveluissa. Henkilötietojen siirto EU-alueelta Yhdysvaltoihin on sallittu sillä perusteella, että MailChimp ja Google noudattavat EU:n tietosuojalain mukaisia datansiirron sopimuksia. Lisätietoja MailChimpin tietosuojakäytännöistä saat täältä ja Googlen tietosuojakäytännöistä täältä.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään enintään siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Voit milloin tahansa pyytää meitä:

  • vahvistamaan, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, sekä pyytämään niistä kopion
  • korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötietosi
  • poistamaan henkilötietosi
  • rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä

Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä. Muut tässä kohdassa tarkoitetut pyynnöt voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen anniina@anniinaiskanius.fi

Mikäli et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemäämme ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 29.5.2021.

Vieritä ylös